Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Har du et isolasjonsbehov?

Å ikke etterisolere hus bygget på 80-tallet eller tidligere er som å ikke plukke opp tusenlapper du finner på gaten. Vårt firma har blåst celluloseisolasjon siden 1984, og dette blir en stadig større del av vår virksomhet. Vi isolerer for det meste i Hamar, Ringsaker, Løten, Elverum og Stange.

 

Isolering av gamle og nye bygg

     

Boring og etterisolering av gulv og vegger er viktig for å stoppe trekk og hindre varmetap. Løsblåsing av celluloseisolasjon på kaldt loft kan utføres på noen få timer.

 

Vi isolerer mange loft og nybygg og har solid kometanse når det gjelder kvalitet og effekt. Vi bruker kun produkter fra anerkjente leverandører, og har fokus på bærekraft og miljø.

 

 

iCell – moderne og miljøvennlig isolasjon

Byggmester T Sømoen AS benytter iCell. Dette er moderne og miljøvennlig celluloseisolasjon med mange fordeler:

  • Svært effektiv og rimelig isolasjon av din bolig
  • Gode egenskaper mot varmetap, trekk, lyd og mus
  • Raskt å legge
  • Tilpasser seg ulike avstander på fakk

    

   

 

Vi utfører isolering, tilleggsisolering eller etterisolering av flere typer bygg

Vi tilbyr isolasjonstjenester til en rekke forskjellige byggtyper, fra eneboliger og leiligheter til fjøs og museumsbygg. Våre erfarne isolatører kan utføre isolering, tilleggsisolering eller etterisolering av loft, skråtak, kjellertak, yttervegger, delevegger, hulrom, gulv, himlinger, tak, innervegger, kaldtloft og lydvegger.

Vi forstår viktigheten av å ha et godt isolert bygg, uansett hvilken type bygg det er. Derfor har vi spesialisert oss på å isolere alle slags bygg, fra moderne eneboliger og leilighetskomplekser til tradisjonelle tømmerhus og gårdshus. Vi kan også isolere industribygg og andre næringsbygg, inkludert museer og verneverdige bygg.

Våre isolasjonstjenester kan bidra til å redusere varmetap, senke energiforbruket og forbedre lydisolasjonen i ditt hjem eller bygg. Vi jobber nøye og effektivt for å sikre at jobben blir gjort riktig første gang, og bruker kun de beste materialene på markedet.

Enten du trenger isolasjon til et nytt bygg eller ønsker å etterisolere et eldre bygg, kan du stole på oss for å utføre jobben på en trygg og effektiv måte. Vi kan isolere en rekke forskjellige byggtyper, inkludert eneboliger, påbygg, fjøs, rekkehus, tømmerhus, grisehus, leiligheter, gårdsbygninger, ridehaller, hybler, hønsehus, lager, tilbygg, sauefjøs, næringsbygg, museer og verneverdige bygg.

Miljøvennlige isoleringsprodukter

Vi hjelper deg gjerne med å finne produkter tilpasset dine behov, og ditt bygg. Vi tilbyr blant annet duker, teip, matter og mye mer fra kvalitetsleverandører.

Se produktutvalget til Siga sine miljøvennlige tetteprodukter her.

Se produktutvalget til iCell her.

Share on Facebook

Logg inn